Her bor vi!

Jobkollegiet tre store huse på Skovbakkevej, Tjørneagervej og Røgelvej i Brabrand.

Flere bybusser stopper lige i nærheden af begge huse, så det er nemt for os selv at transportere os, f.eks. til og fra vores arbejde og fritidsaktiviteter, og på besøg hos venner og familie. Fra begge huse er der kun 6-7 km ind til centrum af Aarhus.

Jobkollegiet ligger i Brabrand, som er en forstad til Aarhus. Måske har du har du hørt Brabrand omtalt i medierne i forbindelse med Gellerupparken og ghetto. Men Brabrand er et stort område, som også rummer bl.a. nogle dejlige naturområder og stille villakvarterer. Det er i sådan et villakvarter, Jobkollegiet ligger.

Skovbakkevej

Afdeling Skovbakkevej har til huse i en stor dejlig villa, som ligger på en stille villavej. Huset er omgivet af mange store træer, næsten som i en skov. Rundt om huset er der en have, hvor vi griller sammen om sommeren. Om efteråret samler vi masser af æbler fra æbletræerne i haven og laver æblekager. For enden af Skovbakkevej, er der et stort naturområde med stier, bakker og marker, hvor der går heste om sommeren.

Alle os beboere hver vores værelse. Her kan vi lukke døren og være alene, når vi har behov for det. Der er to badeværelser i huset, som vi deles om. Vi hjælpes også ad med at holde vores hus rent og pænt.

Vi har fælles køkken, hvor vi laver mad og spiser sammen hver dag. En gang ugentlig spiser vi sammen med de andre afdelinger. Og så har vi en dejlig fælles stue, hvor vi laver forskellige ting sammen, f.eks. ser film eller sport i TV eller spiller Wii og andre spil.

Tjørneagervej

Afdeling Tjørneagervej har til huse i en dejlig villa, hvor der er plads til 5 beboere og en støttebeboer. Huset ligger i gåafstand fra de 2 afdelinger. Rundt om huset er der en dejlig terrasse og en stor altan. Afdeling Tjørneagervej ligger tæt på flere store grønne områder og der er ikke langt til Brabrandsøen. Bybusserne stopper også lige i nærheden. Vi har masser af vindruer, som vi hjælper hinanden med at plukke (og ikke mindst spise og nyde).

Alle os beboere har hvert vores værelse, hvor vi kan lukke døren og være alene, når vi har behov for det. Der er to badeværelser i huset, som vi deles om. Vi hjælpes ad med at holde både vores hus og vores have.

Vi laver mad og spiser sammen hver dag. Vi har fælles køkken og en dejlig stor fælles stue, hvor vi kan lave forskellige ting sammen eller bare hænge ud, hvis det er det vi har lyst til. 

 

Røgelvej

Afdeling Røgelvej har til huse i en dejlig villa, hvor der er plads til 5 beboere og en støttebeboer. Huset ligger i gåafstand fra de 2 afdelinger.. Afdeling Røgelvej ligger tæt på flere store grønne områder og der er ikke langt til Brabrandsøen. Bybusserne stopper lige udenfor døren.

Alle os beboere har hvert vores værelse, hvor vi kan lukke døren og være alene, når vi har behov for det. Der er tre badeværelser i huset, som vi deles om. Vi hjælpes ad med at holde både vores hus og vores have.

Vi laver mad og spiser sammen hver dag. Vi har fælles køkken og en dejlig stor fælles stue, hvor vi kan lave forskellige ting sammen eller bare hænge ud, hvis det er det vi har lyst til. 

 

 

Skovbakkevej

Skovbakkevej 51, 8220 Brabrand
Cvr 34371121
Personale 3023 7560
Beboer 8616 0211

Forstander Sanne Thybo
sanne@jobkollegiet.dk
2465 1071

Tjørneagervej
Tjørneagervej 7, 8220 Brabrand Personale 3023 5672
Beboer 8643 8674

Røgelvej
Røgelvej 2, 8220 Brabrand
Personale 3023 7568

Følg os