Jeg kan godt lide at synge og danse, for det er sjovt at optræde for andre. Hvis man gerne vil danse sammen, kan man spille Wii oppe i stuen.

Rasmus B
Rasmus B

Jeg elsker sport, idræt og friluft samt mit arbejde på Diakonhøjskolen.

Rasmus O
Rasmus O

Jeg kan bedst lide Melodi Grand Prix og Rasmus Seebach.

Søren
Søren

Jeg går meget i fitness, – jeg elsker at være deroppe og træne min krop.

Pia
Pia

Der er så mange ting jeg laver, så det er svært at fortælle om bare én ting. Det bedste er håndbold! + Jeg går til danskkursus om tirsdagen, så jeg kan blive bedre til at læse og skrive.

Jonathan
Jonathan

Jeg kan godt lide at spille FIFA

Saeed
Saeed

Jeg kan godt lide at læse

Sarah
Sarah

Jeg elsker at spille musik og synge

Mia
Mia

Jeg elsker at se NFL

Mads
Mads

Kan godt lide at dyrke sport, og være sammen med venner

Malou
Malou

Kan godt lide at lave kreative ting

Cecilie
Cecilie

Kan godt lide at danse

Sandra
Sandra

Kan god lide at hygge i stuen

Anne-Dorthe
Anne-Dorthe

Kan godt lide at danse og høre musik

Mette
Mette

Vores fantastiske beboere

Mulighederne som beboer

Her på Jobkollegiet lærer du, hvordan du kan klare et job, der er afpasset til de ting, som du kan.

“Alle vi beboere på Jobkollegiet har et arbejde, og det er vi meget glade for. På den måde lærer vi, hvad vi skal gøre, når vi er på arbejde, og vi lærer også, hvordan det er at være sammen med andre om arbejdet.”

Du har mulighed for at prøve at arbejde flere forskellige steder. Det er nemlig meningen, at personalet sammen med dig skal finde ud af, hvad du er god til. På den måde er der en meget større chance for, at du kan få et arbejde, som passer til lige præcis det, som du er rigtig god til.

Det er også meningen, at du skal lære om det, at have et arbejde. Det handler for eksempel om, at du skal stå op om morgenen og møde på arbejde til tiden. 

Du lærer også, hvad du skal gøre, hvis der ind imellem sker noget på dit arbejde, som ikke er, som det plejer at være.

Og så vil du lære, hvordan du skal arbejde sammen med andre, og hvordan du kan blive bedre til dit arbejde.

Når du så er blevet god til det med at have et arbejde, og du sammen med personalet har fundet ud af, hvad du er rigtig god til, så er det meningen, at Jobkollegiet vil hjælpe dig med at finde en arbejdsplads, hvor du kan få et arbejde i lang tid.

Udviklingen som beboer

Når du bor på Jobkollegiet, så kommer du til at lære alt om, hvordan det er at være sammen med andre mennesker til daglig.

Du skal jo være sammen med os andre, der bor på Jobkollegiet. Og du skal også være sammen med personalet, som arbejder her. Når vi er så mange mennesker sammen til hverdag, så har vi nogle regler og aftaler, som vi forsøger at følge. På den måde er der – for det meste – plads til, at vi alle kan være det samme sted og have det godt med hinanden. Selv om vi er forskellige.

“Vi lærer også at gøre mange ting sammen, for det er meget vigtigt, at vi kan samarbejde med andre om at gøre forskellige ting, som skal ordnes. På den måde kan man gøre noget hurtigere, og det er godt og rart at være flere om at løse en opgave eller at lave et stykke arbejde.”

“Dermed lærer vi også hinanden bedre at kende, og vi finder ud af, hvordan vi kan tage hensyn til hinanden og hjælpe, når der er nogen i huset, der er kede af det.”

Alle de færdigheder, som du lærer på Jobkollegiet, med at hjælpe hinanden og arbejde sammen om forskellige ting, kan du også bruge, når du er sammen med andre. Det kan være, når du er sammen med din familie, når du er på arbejde, eller når du går til sport i din fritid.

Personalet støtter dig når du har behov for det.

Skovbakkevej

Skovbakkevej 51, 8220 Brabrand
Cvr 34371121
Personale 3023 7560
Beboer 8616 0211

Forstander Sanne Thybo
sanne@jobkollegiet.dk
2465 1071

Tjørneagervej
Tjørneagervej 7, 8220 Brabrand Personale 3023 5672
Beboer 8643 8674

Røgelvej
Røgelvej 2, 8220 Brabrand
Personale 3023 7568

Følg os